Nieuws Club Heren Vrouwen Jeugd Activiteiten Multimedia Sponsoring Links Contact
Weekschema
 
Maandschema
 
Afgelastingen
 
Webshop
 
Ik wil helpen...
 
Infobrief
start seizoen
 
Infobrochure jeugdopleiding
 
Opleidingsvisie
Jeugd
Wolfsdonk Sport
 
Panathlonverklaring
 
 
 

Hageland Cup 2017
27 & 28 mei 2017

 

 

Nieuws

 
Leveringen kledijpakketten.

Onlangs heeft u op de pasdagen uw nieuw kledingpakket kunnen passen en bestellen. Mogelijk heeft u uw pakket al thuis mogen ontvangen. Mocht er bij deze levering toch iets fout gelopen zijn, zit er een verkeerde maat in je pakket, ontbreekt er iets, is je kledij niet bedrukt, ... stuur dan een e-mail naar gugusport1@gmail.com zodat het probleem zo snel mogelijk opgelost kan worden. Vergeet zeker niet te vermelden dat je van Wolfsdonk Sport bent.

Was je nog iets vergeten te bestellen? Dan kan je dit nog steeds doen via onze webshop.

 
Klusjesdagen

Het seizoen is nog maar pas voorbij en de eerste trainingen voor het nieuwe seizoen starten alweer half juli.

Daar de dames en heren in de voorbereiding ook in Averbode zullen trainen, zal de eerste klusjesdag zich vooral richten op het terrein in Averbode, de tweede klusjedag zal de accomodatie in Wolfsdonk onder handen genomen worden.

De eerste klusjesdag zal door gaan op zaterdag 8 juli vanaf 9.00u. De tweede klusjesdag zal dan door gaan op zaterdag 5 augustus vanaf 9.00u.

Wil jij mee de handen uit de mouwen steken? Schrijf je dan in via de knop "Ik wil helpen...".

 
Vacature: trainer U15 regionaal

De jeugdwerking van Wolfsdonk Sport is voor het komende seizoen nog op zoek naar een trainer U15 regionaal.

Interesse? Stuur uw kandidatuur naar Chris Rely.

 
Wolfsdonk Sport bestaat 50 jaar

1967 - 2017. Dit jaar wordt onze club 50 jaar. Dit willen we uiteraard niet zomaar voorbij laten gaan en we gaan er een spetterend festiviteiten weekend van maken. Dit alles zal doorgaan tijdens het weekend van 24, 25 en 26 november. Volg alles rond de festiviteiten op de facebookgroep "Wolfsdonk Sport wordt 50".

 
Talent gezocht

Wolfsdonk Sport is een familiale voetbalclub, met een gezonde, sportieve ambitie en heeft één van de grootste jeugdopleidingen van Oost-Brabant met een 300-tal jeugdspelers. Onze ploegen komen uit op regionaal en provinciaal niveau.

Om onze sportieve ambities te kunnen waarmaken zijn we voor het seizoen 2017-2018 nog op zoek naar enkele trainers voor onderbouw en middenbouw, en dit zowel voor regionaal als provinciaal niveau.

Nu wij beschikken over het 3 sterren label is onze ambitie om ook te starten met interprovinciaal voetbal in het seizoen 2018-2019. Daar onze voorbereiding hierop nu reeds start, kunnen spelers (alle categorieën) zich nu reeds melden voor een testtraining.

Kandidaat trainers en spelers kunnen zich melden bij sportief verantwoordelijke Chris Rely via chris.rely@telenet.be.

 
Multimove voor kinderen op zondag

Via Multimove wordt er aan de kinderen van 3 tot 6 jaar een gevarieerd bewegingsprogramma aangeboden waarop de focus vooral ligt op de algemene ontwikkeling van vaardigheden.

Tijdens de multimove lessen komen de twaalf verschillende bewegingsvaardigheden aan bod. Op deze manier zullen kinderen zich breed kunnen ontwikkelen. Dit in tegenstelling tot een specifieke sport waarbij er al meteen specifiek voor deze sporttak wordt getraind.

Na het succes van de eerste reeks, kan u nu inschrijven voor de tweede reeks (eerste les op 4 september 2016)

Klik hier voor meer info...

 
Voorbereiding seizoen - Voetbalhuiswerk U8 - U10

Om de start van het nieuwe voetbalseizoen voor te bereiden werd er voor U8 tot U10 een voorbereidingsprogramma uitgewerkt.
Daarom zou elke speler:

  • zijn technische vaardigheden voortdurend moeten willen verbeteren;
  • genieten van een sportieve vakantie (andere sporten beoefenen).

Succes en een prettige vakantie.

 
Lidgeld jeugd seizoen 2016-2017

infobrief lidgeld seizoen 2011-2012

Het voetbalseizoen 2014-2015 heeft nog een paar weken te gaan, maar als club dienen we toch al vooruit te kijken naar het volgende voetbalseizoen 2015-2016. U kan hier de infobrief downloaden waarin u alle informatie kan vinden omtrent het lidgeld voor het komende seizoen. Reeds aangesloten leden hebben van hun ploegafgevaardigde een exemplaar ontvangen.
Ook dit jaar heeft het bestuur beslist een korting op het lidgeld toe te staan aan leden die hun lidgeld voor het volgende seizoen betalen voor 15 april 2016.

 
Ledenkorting Publi-Sport

Vanaf 11 augustus 2014 krijgt u, als lid van Wolfsdonk Sport, bij Publi-Sport, Dorp 121 te 2230 Herselt, een ledenkorting van maar liefst 33% bij aankoop van voetbalschoenen of keepersuitrusting. Vraag er naar aan de kassa.

Opgelet, dit werkt niet met terugwerkende kracht.

 
 
Voetbalspecifieke veelzijdigdheidstraingen voor bovenbouw

Naast de techniek- en specialisatietrainingen voor onder- en middenbouw (U8 - U13), start de jeugdwerking van Wolfsdonk Sport met voetbalspecifieke veelzijdigheidstrainingen voor de bovenbouw (U14 - U17).

Klik hier voor een voorbeeld.

Meer info: Chris Rely (0496 59 20 22 - chris.rely@telenet.be)

 
Medewerkers gezocht

Bij een voetbalclub komt meer kijken dan alleen maar voetbal. Om alles rond "het spelletje" vlot te laten verlopen zijn er ook heel wat helpende handen nodig. Een nog steeds groeiende club als Wolfsdonk Sport is dan ook altijd op zoek naar een paar extra helpende handen, want vele handen maken het werk lichter. Vanaf het seizoen 2014-2015 kunt u 30,- euro van uw lidgeld terug verdienen. Wat moet u hiervoor doen? Gewoon gedurende tenminste 8 uren de handen uit de mouwen steken in functie van de club. Wie twee keer minstens 8 uren presteert kan hiervoor zelfs nog 20,- euro extra van het lidgeld terug verdienen. Het staat u natuurlijk ook altijd vrij om nog meer helpen, maar deze extra uren zijn vrijwillig. De club zal u hiervoor zeker dankbaar zijn. De 8 uren mogen gepresteerd worden in 2 of maximaal 3 shiften. Dus niet 8x 1 uurtje komen helpen.

Meld u aan via de knop "Ik wil helpen..."

 
Jeugdwerking Wolfsdonk Sport behaald 2 sterren

De jeugdwerking van Wolfsdonk Sport werd eind 2012 onderworpen aan een audit van Foot Pass. Net als in 2010 werden ook nu 2 sterren behaald. Dit wil zeggen dat de jeugdwerking de ingeslagen weg van het provinciaal voetbal gedurende de komende drie seizoenen kan verder zetten.

 

 
Jeugd gratis naar wedstrijden eerste ploegen

Jeugdspelers die hun training, jas of andere van Wolfsdonk Sport dragen tijdens de thuiswedstrijden van de eerste ploegen heren of dames mogen gratis binnen. Een vergezellende ouder mag eveneens gratis mee.

 
Website
webmaster@wolfsdonksport.be

Heeft u opmerkingen of suggesties over deze website, foto's, filmpjes, e.d.?

Mail ze door naar webmaster@wolfsdonksport.be

 
eXTReMe Tracker