Nieuws Club Heren Vrouwen Jeugd Activiteiten Multimedia Sponsoring Links Contact
Weekschema
 
Maandschema
 
Afgelastingen
 
Ik wil helpen...
 
Infobrief
start seizoen
 
Infobrochure jeugdopleiding
 
Opleidingsvisie
Jeugd
Wolfsdonk Sport
 
Panathlonverklaring
 
 
 
Hageland Cup 2016
28 & 29 mei 2016
 

 

Nieuws

 
Quiz ten voordele van de heren B (4e provinciale)

 
Jeugdinitiatiedag

 
Talent gezocht

Wolfsdonk Sport is een familiale voetbalclub, met een gezonde, sportieve ambitie en heeft één van de grootste jeugdopleidingen van Oost-Brabant met een 300-tal jeugdspelers. Onze ploegen komen uit op regionaal en provinciaal niveau.

Om onze sportieve ambities te kunnen waarmaken zijn we voor het seizoen 2017-2018 nog op zoek naar enkele trainers voor onderbouw en middenbouw, en dit zowel voor regionaal als provinciaal niveau.

Nu wij beschikken over het 3 sterren label is onze ambitie om ook te starten met interprovinciaal voetbal in het seizoen 2018-2019. Daar onze voorbereiding hierop nu reeds start, kunnen spelers (alle categorieën) zich nu reeds melden voor een testtraining.

Kandidaat trainers en spelers kunnen zich melden bij sportief verantwoordelijke Chris Rely via chris.rely@telenet.be.

 
Spaghettifestijn

De jeugdwerking van Wolfsdonk Sport nodigt u,
uw familie en vrienden uit op haar jaarlijks

Groot Spaghettifestijn

Op zaterdag 18 maart 2017
van 11.30u tot 20.00u

In de grote kantine van Wolfsdonk Sport
Volkensvoortstraat 58
3201 Wolfsdonk

Op het menu:
Spaghetti
Spaghetti klein
Croque Monsieur
Croque Bolognaise

 
Eetfestijn

De jeugdwerking van Wolfsdonk Sport nodigt u,
uw familie en vrienden uit op haar jaarlijks

Eetfestijn

Op vrijdag 14 oktober 2016 van 17.30u tot 20.00u,
zaterdag 15 oktober 2016 van 11.30u tot 20.00u
en zondag 16 oktober 2016 van 11.30u tot 18.00u

In de grote kantine van Wolfsdonk Sport
Volkensvoortstraat 58
3201 Wolfsdonk

Op het menu: Mosselen, Stoofvlees,
Vol-au-vent, Koude schotel, Curryworsten (1 of 2 stuks)

 
Laatste pasdag

Op woensdag 21 september staat de laatste pasdag voor dit seizoen gepland. U kan in de grote kantine terecht vanaf 18:00u tot 21:00u. Voor diegenen die nog geen kleding besteld hebben of niet iets willen nabestellen alvast het moment om dit te doen.

 
Groot succes 17e editie Trofee G. Feyaerts Wolfsdonk Sport

De afgelopen 17e editie van ons jaarlijks jeugdtornooi Trofee G. Feyaerts was een s(c)hot in de roos!

Meer dan 100 jeugdteams en hun entourage hebben zich gedurende 3 dagen met volle overgave getoond tijdens hun wedstrijden.

Het weer op zaterdag was simpelweg fantastisch en op zondag konden de enkele regenbuien de pret en inzet niet bederven bij al dat jonge talent.

De organisatie verliep vlekkeloos en namens het voltallige bestuur willen wij dan ook iedereen, spelers, ouders, scheidsrechters, supporters en onze eigen medewerkers, bedanken voor jun bijdrage aan het welslagen van het tornooi.

We verwelkomen iedereen graag opnieuw tijdens onze editie in 2017!

Bestuur Wolfsdonk Sport

 
Trofee G. Feyaerts 2016

Op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 augustus vindt de 17e editie van ons tornooi "Trofee G. Feyaerts" plaats op de terreinen van Wolfsdonk Sport.

Klik hier voor het programma. (Opgelet! Aangepast schema)

 
Multimove voor kinderen op zondag

Via Multimove wordt er aan de kinderen van 3 tot 6 jaar een gevarieerd bewegingsprogramma aangeboden waarop de focus vooral ligt op de algemene ontwikkeling van vaardigheden.

Tijdens de multimove lessen komen de twaalf verschillende bewegingsvaardigheden aan bod. Op deze manier zullen kinderen zich breed kunnen ontwikkelen. Dit in tegenstelling tot een specifieke sport waarbij er al meteen specifiek voor deze sporttak wordt getraind.

Na het succes van de eerste reeks, kan u nu inschrijven voor de tweede reeks (eerste les op 4 september 2016)

Klik hier voor meer info...

 
Werkdagen op de club

Klusjesdagen = samen klussen in een ontspannen sfeer met vrienden, kennissen en andere clubleden.

Eind augustus staat onze audit gepland en moet onze accommodatie blinken. Daarom hebben wij volgende data uitgekozen om eea op te poetsen en te vernieuwen:

16/07 - 23/07 - 30/07 -06/08 - 13/08

We starten telkens om 8.00 uur en houden halt om 12.00 uur. De namiddagsessie start om 13.00 uur en eindigt om 17.00 uur.

Veel helpende handen zijn dus nodig om onze teams weer met een propere lei aan de start van het nieuwe seizoen te krijgen.

Heb je dus enkele uurtjes vrij en ben je een beetje (on)handig, kom dan gerust langs tijdens een of meerdere bovenstaande data.

Het bestuur wenst u alvast een zeer fijne vakantie toe!!

Inschrijven kan je via de knop "Ik wil helpen..."

 
Ploegenvoorstelling 2016-2017

Op zondag 5 juni 2016 om 11u stelt Wolfsdonk Sport haar eerste ploegen voor het seizoen 2016-2017 voor aan het grote publiek.

Programma:

  • Verwelkoming en intro door Sydney Baus
  • Voorstelling & doelstellingen Dames B en A door Lesley Wouters
  • Voorstelling & doelstellingen Heren B door Chris Hermans
  • Voorstelling & doelstellingen Heren A door Stephan Rübenschüh
  • Foto’s pers 
  • Receptie
 
Initiatiedag voor de allerkleinsten - "Papa, Mama, ik wil ook sjotten"

Op zondag 22 mei 2016 om 11u gaat er bij voetbalclub Wolfsdonk Sport een voetbalinitiatie door voor jongens en meisjes van de 1ste, 2de en de 3de kleuterklas (geboortejaar 2012, 2011 en 2010).

De eerste stap naar een sportclub is voor de meeste 4 à 6-jarigen toch wel groot.  Bij wie kom ik terecht? Ga ik daar wel iemand kennen? Ga ik iets verkeerds doen?

Om hieraan tegemoet te komen, willen we een voetbalinitiatie inrichten, waarbij de kinderen met hun klasgenootjes en/of kinderen uit de buurt kennis kunnen maken met het voetbalgebeuren.

Misschien is er al een spelertje van de klas of een vriendje actief bij Wolfsdonk Sport?  Dus waarom zou uw zoontje of dochtertje het dan ook niet proberen?

Onze club heeft op het gebied van jeugdwerking reeds een stevige reputatie opgebouwd.  Deze jeugdwerking is dan ook beloond met een 2-sterren label waarvan u het logo kan terugvinden op deze uitnodiging.

Maar Wolfsdonk Sport is veel meer dan voetbal alleen.  Naast voetbal wordt er ook een Sinterklaasfeest en een familiedag georganiseerd en zijn er nog heel wat nevenactiviteiten waardoor uw kind zich heel vlug zal thuis voelen in onze club.

Wolfsdonk Sport beschikt reeds over 250 jeugdspelers.  Maar om de opvolging te verzekeren, zijn we op zoek naar potentiële nieuwe spelertjes van het geboortejaar 2012, 2011 en 2010.  Ook kinderen van andere leeftijden zijn uiteraard welkom in onze club en kunnen alvast ook die dag komen kennis maken.

Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen met :

Chris Rely,
jeugdcoördinator Wolfsdonk Sport
chris.rely@telenet.be of 0496 59 20 22

Hopelijk tot zondag 22 mei!!!

Adresgegevens: Volkensvoortstraat 58, 3201 Wolfsdonk

 
Voorbereiding seizoen - Voetbalhuiswerk U8 - U10

Om de start van het nieuwe voetbalseizoen voor te bereiden werd er voor U8 tot U10 een voorbereidingsprogramma uitgewerkt.
Daarom zou elke speler:

  • zijn technische vaardigheden voortdurend moeten willen verbeteren;
  • genieten van een sportieve vakantie (andere sporten beoefenen).

Succes en een prettige vakantie.

 
Lidgeld jeugd seizoen 2016-2017

infobrief lidgeld seizoen 2011-2012

Het voetbalseizoen 2014-2015 heeft nog een paar weken te gaan, maar als club dienen we toch al vooruit te kijken naar het volgende voetbalseizoen 2015-2016. U kan hier de infobrief downloaden waarin u alle informatie kan vinden omtrent het lidgeld voor het komende seizoen. Reeds aangesloten leden hebben van hun ploegafgevaardigde een exemplaar ontvangen.
Ook dit jaar heeft het bestuur beslist een korting op het lidgeld toe te staan aan leden die hun lidgeld voor het volgende seizoen betalen voor 15 april 2016.

 
Ledenkorting Publi-Sport

Vanaf 11 augustus 2014 krijgt u, als lid van Wolfsdonk Sport, bij Publi-Sport, Dorp 121 te 2230 Herselt, een ledenkorting van maar liefst 33% bij aankoop van voetbalschoenen of keepersuitrusting. Vraag er naar aan de kassa.

Opgelet, dit werkt niet met terugwerkende kracht.

 
 
Voetbalspecifieke veelzijdigdheidstraingen voor bovenbouw

Naast de techniek- en specialisatietrainingen voor onder- en middenbouw (U8 - U13), start de jeugdwerking van Wolfsdonk Sport met voetbalspecifieke veelzijdigheidstrainingen voor de bovenbouw (U14 - U17).

Klik hier voor een voorbeeld.

Meer info: Chris Rely (0496 59 20 22 - chris.rely@telenet.be)

 
Medewerkers gezocht

Bij een voetbalclub komt meer kijken dan alleen maar voetbal. Om alles rond "het spelletje" vlot te laten verlopen zijn er ook heel wat helpende handen nodig. Een nog steeds groeiende club als Wolfsdonk Sport is dan ook altijd op zoek naar een paar extra helpende handen, want vele handen maken het werk lichter. Vanaf het seizoen 2014-2015 kunt u 30,- euro van uw lidgeld terug verdienen. Wat moet u hiervoor doen? Gewoon gedurende tenminste 8 uren de handen uit de mouwen steken in functie van de club. Wie twee keer minstens 8 uren presteert kan hiervoor zelfs nog 20,- euro extra van het lidgeld terug verdienen. Het staat u natuurlijk ook altijd vrij om nog meer helpen, maar deze extra uren zijn vrijwillig. De club zal u hiervoor zeker dankbaar zijn. De 8 uren mogen gepresteerd worden in 2 of maximaal 3 shiften. Dus niet 8x 1 uurtje komen helpen.

Meld u aan via de knop "Ik wil helpen..."

 
Jeugdwerking Wolfsdonk Sport behaald 2 sterren

De jeugdwerking van Wolfsdonk Sport werd eind 2012 onderworpen aan een audit van Foot Pass. Net als in 2010 werden ook nu 2 sterren behaald. Dit wil zeggen dat de jeugdwerking de ingeslagen weg van het provinciaal voetbal gedurende de komende drie seizoenen kan verder zetten.

 

 
Jeugd gratis naar wedstrijden eerste ploegen

Jeugdspelers die hun training, jas of andere van Wolfsdonk Sport dragen tijdens de thuiswedstrijden van de eerste ploegen heren of dames mogen gratis binnen. Een vergezellende ouder mag eveneens gratis mee.

 
Website
webmaster@wolfsdonksport.be

Heeft u opmerkingen of suggesties over deze website, foto's, filmpjes, e.d.?

Mail ze door naar webmaster@wolfsdonksport.be

 
eXTReMe Tracker